Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iumor Finala / Define Program Iumor Finala 2019 Online Sosurile Home Made Vlogul Despre Nimic

Iumor Finala / Define Program Iumor Finala 2019 Online Sosurile Home Made Vlogul Despre Nimic. Iumor sezon 10 episod 15 (finala) difuzare: Postări (atom) raporteaza o problema! Telespectatorii au ales cel mai amuzant român în emisiunea „iumor. Lista completă a concurenţilor de la antena 1. 24k views · may 27.

Iumor sezonul 10 episodul 4 din 10 martie 2021. Cel mai „nebun juriu de televiziune, format din delia, cheloo şi mihai bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iumor. Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Posted by blogulmeu staff iumor adaugă un comentariu share on.

05bediy Osma6m
05bediy Osma6m from static4.libertatea.ro
Finala iumor 2021 va fi de la ora 20.30, pe antena 1. Galerie nae nicolae a revenit pe scena iumor, pregătit să îi revadă pe iumor, după ce în audiții atitudinea lui se pare că nu a fost pe placul tuturor. Andrei ungureanu a fost primul concurent din sezonul 9 iumor care a mers direct în marea finală, unde a surprins și impresionat jurații. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iumor, în marea finală, concurenții au. Urmareste aici pe site emisiunea iumor sezonul 10 episodul 15 din data de 26 mai 2021 hd. Sezonul 6 iumor a continuat, în 2019, cu cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, irena boclincă fiind câștigătoarea sezonului 6 iumor. Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiunea grea. Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă.

Cel mai „nebun juriu de televiziune, format din delia, cheloo şi mihai bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iumor.

Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Postări (atom) raporteaza o problema! Nae nicolae, în super formă în finala iumor! Printre cei ce au avut momente inedite pentru a demonstra că merită să câștige se numără alexandru ghețan, andrei garici, doru nicuț, ștefania costace, vlad bieltz … Jurații, dar și telespectatorii de la antena 1 au rămas cu gura căscată la aflarea câștigătorului concursului. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iumor, în marea finală, concurenții au. Andrei garici va intra în ultimul act alături de alexandru ghețan, alin bourașu, daria ștedania brenda, doru nicuț, florin gherghe, gabriel dumitriu, marie janette, nae nicolae, radu carbon, ștefania costache și vlad bieltz. Cei mai buni concurenți ai emisiunii au reușit să creeze prin prezența lor multe. Andrei garici a realizat numărul câștigător în timp record andrei garici a declarat că a. Urmareste aici pe site emisiunea iumor sezonul 10 episodul 15 din data de 26 mai 2021 hd. Nimeni nu se aștepta la un asemenea câștigător. Andrei garici a prins ultimul loc) andrei garici, câștigătorul iumor 2021. Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă.

Postări (atom) raporteaza o problema! Nimeni nu se aștepta la un asemenea câștigător. Vizionati acum, iumor sezonul 7 episodul 14 (finala) gratuit integral. Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Nae nicolae, în super formă în finala iumor!

Cine A Caștigat Emisiunea Iumor Sezonul 6 De La Antena 1 Live Update
Cine A Caștigat Emisiunea Iumor Sezonul 6 De La Antena 1 Live Update from www.fanatik.ro
Marele câștigător ce a pus mâna pe 20.000 de euro nici măcar nu se aștepta la un astfel de premiu. Super moment al câștigătorului sezonului 10 iumor. Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Andrei ungureanu a fost primul concurent din sezonul 9 iumor care a mers direct în marea finală, unde a surprins și impresionat jurații. Sezonul 6 iumor a continuat, în 2019, cu cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, irena boclincă fiind câștigătoarea sezonului 6 iumor. Jurații, dar și telespectatorii de la antena 1 au rămas cu gura căscată la aflarea câștigătorului concursului. Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Acesta a surprins cu numărul lui deosebit și în audiții, însă în finală a venit mai pregătit că ni.

Andrei garici a realizat numărul câștigător în timp record andrei garici a declarat că a.

Andrei garici a prins ultimul loc) andrei garici, câștigătorul iumor 2021. Andrei garici a făcut numărul câștigător în trei ore. Finala iumor 2021 va fi de la ora 20.30, pe antena 1. Alexandru ghețan, moment cu energie bună de tot în finala iumor! Invitație la lectură cu mihai bendeac! Este program de televiziune de tip concurs reality television și îi are ca gazde pe șerban copoț, fost component al trupei animal x, și dan badea.juriul emisiunii este compus din mihai bendeac, delia matache și cheloo.câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro. Printre cei ce au avut momente inedite pentru a demonstra că merită să câștige se numără alexandru ghețan, andrei garici, doru nicuț, ștefania costace, vlad bieltz … 24k views · may 27. Jurații, dar și telespectatorii de la antena 1 au rămas cu gura căscată la aflarea câștigătorului concursului. Lista completă a concurenţilor de la antena 1. Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Andrei garici a realizat numărul câștigător în timp record andrei garici a declarat că a. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iumor, în marea finală, concurenții au.

Telespectatorii au ales cel mai amuzant român în emisiunea „iumor. Pentru mine este cel mai tare număr din această zi. Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Acesta a surprins cu numărul lui deosebit și în audiții, însă în finală a venit mai pregătit că ni. Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an.

Finala Iumor 2020 Giorgiana Lupu A Urcat Pe Scenă Plină De EmoÈ›ii Dar A Cucerit JuraÈ›iiçš„youtube視頻效果分析報å'Š Noxinfluencer
Finala Iumor 2020 Giorgiana Lupu A Urcat Pe Scenă Plină De EmoÈ›ii Dar A Cucerit JuraÈ›iiçš„youtube視頻效果分析報å'Š Noxinfluencer from i.ytimg.com
Ștefania costache spune că finala iumor nu a fost câștigată corect. Urmareste aici pe site emisiunea iumor sezonul 10 episodul 15 din data de 26 mai 2021 hd. Urmariti noul sezon iumor sezonul 6 episodul 14 din 1 iunie 2019 de la ora 20:00 pe antena 1. Printre cei ce au avut momente inedite pentru a demonstra că merită să câștige se numără alexandru ghețan, andrei garici, doru nicuț, ștefania costace, vlad bieltz … Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Nimeni nu se aștepta la un asemenea câștigător. „iumor sezonul 10 începe duminică, 14 februarie și se anunță a fi unul spectaculos. Andrei garici a făcut numărul câștigător în trei ore.

Lista completă a concurenţilor de la antena 1.

Posted by blogulmeu staff iumor adaugă un comentariu share on. Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă. Jurații, dar și telespectatorii de la antena 1 au rămas cu gura căscată la aflarea câștigătorului concursului. Iumor sezonul 10 episodul 11 din 28 aprilie 2021. Postări (atom) raporteaza o problema! Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiunea grea. Finala iumor 2020 a oferit surpriza finalului de an. Marele câștigător ce a pus mâna pe 20.000 de euro nici măcar nu se aștepta la un astfel de premiu. Alexandru ghețan, moment cu energie bună de tot în finala iumor! Pentru mine este cel mai tare număr din această zi. Vizionati acum, iumor sezonul 7 episodul 14 (finala) gratuit integral. Nae nicolae, în super formă în finala iumor! Nimeni nu se aștepta la un asemenea câștigător.

Post a Comment for "Iumor Finala / Define Program Iumor Finala 2019 Online Sosurile Home Made Vlogul Despre Nimic"